Over

De auteur

De schrijver

Corinne Hamoen

Er was eens een meisje dat altijd aan het schrijven was en ze droomde ervan om een eigen boek te maken. Het liefste was ze in het sprookjesbos van de Efteling. Urenlang kon ze kijken en luisteren naar de verhalen. Het mooist vond ze de dansende elfjes en de muziek bij het sprookje van de Indische Waterlelies.

De illustratoren

De verhalen in de kinderboeken komen uit mijn fantasie en verbeelding. Ik zie een soort film in mijn hoofd en schrijf dat op. Het is extra spannend als een illustrator dan tekeningen bij mijn verhaal maakt. Hoe ziet hij of zij het verhaal en mijn hoofdpersonen?
De illustratoren waar ik mee werk, verrassen mij met hun creatieve uitvoeringen. Ze maken de verhalen nog mooier. Zo ontstaan de mooiste boeken en verhalen.

Edwin Stierman

Edwin Stierman

Je wordt meteen verliefd op ‘Rikkie & Krokus’, zo leuk zijn ze. Edwin maakt heel toegankelijke illustraties met verborgen grapjes. Die zie je alleen als je heel goed kijkt.

Edwin Stierman heeft deze boeken geïllustreerd

Githa Schrijver

Een tekening van Githa herken je meteen. Ze heeft een prachtige stijl en maakte de fantastische en gedetailleerde illustraties voor ‘Roos & Kris, het sprookjeskookboek’.

Githa Schrijver heeft deze boeken geïllustreerd

Simone van Maurik

Een boek waarin je iets leert, hoeft niet saai te zijn. Dat is te zien aan de mooie pentekeningen in zwart en rood die Simone maakte voor ‘Verhalenformule voor Spannende Schrijfsels’.

Simone van Maurik heeft deze boeken geïllustreerd